Nederlands – Dutch

Creative Thinking Academy - In het Nederlands

Dit is de Nederlandse pagina van de Creative Thinking Academy oftewel in het Nederlands De Creatief Denken Academie. Een online platform waar je alles kan vinden over creatief denken, concept denken, creatieve strategie, snel en effectief ideeën bedenken als ook inspiratie op te doen. The Creative Thinking Academy is geschikt voor iedereen die graag op een andere manier doch snelle manier creatief wil denken met effectieve resultaten.

Hoewel mijn ervaringen binnen de media, reclame en marketing sector liggen. Wil ik duidelijk maken dat creatief denken veel diverser is dan de eerst genoemde branches. Bijvoorbeeld voor mensen voor thuis en andere branches buiten de creatieve sector om.

Kennisbank

Je kan materiaal en informatie zoeken in de kennisbank waar je alle facetten van creatief denken, design denken en concepten vinden. De kennisbank is erg breed opgezet en makkelijk om de onderwerpen te vinden waar je naar zoekt.

Trainingen & cursussen

Wil je meer weten dan gebruikelijke onderwerpen die in mijn blog als de kennisbank staan. Dan ben je wellicht klaar voor de trainingen die ik geef. Je kan ze veel al online volgen maar ik geef ook cursussen en workshops op locatie.